Carbo vegetabilis

Carbo vegetabilis

carbo vegetabilis / houtskool

Het barbecue seizoen staat weer voor de deur en leggen we straks weer van alles op de hete kolen. Maar wist je dat er ook een homeopathisch middel van houtskool bestaat? Houtskool is onvolledig verbrand hout. Typerend voor dit middel is onvolledige verbranding en verstoorde circulatie.

Vaak zien we het beeld van dit middel naar voren komen bij mensen die een infectieziekten hebben doorgemaakt en maar niet lijken te herstellen, de vitaliteit blijft laag. Ook voor oudere mensen met hart- en longklachten is dit een middel dat vaak voor verbeteringen kan zorgen.

Aan het begin van het leven kan dit middel ook van grote waarde zijn. Baby’s die blauw zijn bij de geboorte en moeite hebben om de overgang te maken,  dit middel wordt nog wel eens ingezet om de circulatie  op gang te helpen.

Homeopathie is een holistische geneeswijze wat betekend dat we naar de gehele mens kijken en niet alleen naar de klacht. Tijdens een homeopathisch consult kijken we of er onderliggende oorzaken van de klacht(en) zijn.  Deze zullen met een op de persoon gekozen middel worden behandelen. Voor een persoonlijke aanpak kunt u het beste even een afspraak maken.

 

Thema

benauwd, ademhalingsproblemen, astma, cyanose, oedeem, circulatie stoornissen, rode opgezette tenen of voeten, stuwing, koud, slecht helende wonden, zweren, spataderen, bloedingen, opgeblazen gevoel, flatus, gasvorming, buikklachten, krampende pijnen, verstopt gevoel, oprispingen, maagklachten, vermoeidheid.

Contact

Homeopathie Praktijk Ordelman - Arnhem
Klarendalseweg 362
6822 GS Arnhem
maps.google.nl
Homeopathie Praktijk Ordelman - Zutphen
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
maps.google.nl

Telefoon & E-mail

Telefonisch bereikbaar
ma t/m don van 9:00 tot 17:00 uur
vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur

026 446 43 38

info@praktijkordelman.nl

Privacy verklaring

Hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen in onze privacyverklaring

Behandelovereenkomst

Hier kunt u onze behandelovereenkomst downloaden: behandelovereenkomst