Carbo vegetabilis

Houtskool

carbo vegetabilis / houtskool

Het barbecue seizoen staat weer voor de deur en leggen we straks weer van alles op de hete kolen. Maar wist je dat er ook een homeopathisch middel van houtskool bestaat? Houtskool is onvolledig verbrand hout. Typerend voor dit middel is onvolledige verbranding en de verstoorde circulatie.

Vaak zien we het beeld van dit middel naar voren komen bij mensen die een infectieziekten hebben doorgemaakt en maar niet lijken te herstellen, de vitaliteit blijft laag. Ook voor oudere mensen met hart- en longklachten is dit een middel dat vaak voor verbeteringen kan zorgen.

Aan het begin van het leven kan dit middel ook van grote waarde zijn. Baby’s die blauw zijn bij de geboorte en moeite hebben om de overgang te maken, kan dit middel de circulatie aan de gang krijgen.

Thema

Je zou bij dit middel kunnen denken aan de volgende klachten:  benauwd, ademhalingsproblemen, astma, cyanose, oedeem, circulatie stoornissen, rode opgezette tenen of voeten, stuwing, koud, slecht helende wonden, zweren, spataderen, bloedingen, opgeblazen gevoel, flatus, gasvorming, buikklachten, krampende pijnen, verstopt gevoel, oprispingen, maagklachten, vermoeidheid.

Contact

Homeopathie Praktijk Ordelman - Arnhem
Klarendalseweg 362
6822 GS Arnhem
maps.google.nl
Homeopathie Praktijk Ordelman - Zutphen
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
maps.google.nl

Telefoon & E-mail

Telefonisch bereikbaar
van dinsdag t/m vrijdag
van 9:00 tot 18:00 uur

026 446 43 38

info@praktijkordelman.nl

Privacy verklaring

Hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen in onze privacyverklaring