Systemisch coachen

opstelling pionnen

Wij leven allemaal in systemen, familiesysteem, gezinssysteem, vriendensystemen, werksystemen et cetera. Veel van onze gewoonten,  gedragingen en overtuigingen komen voort uit het systeem waarin we zijn opgegroeid. Hierbinnen hebben we een bepaalde rol aangenomen. Deze rol is meestal onbewust, je voegt je naar het systeem. De patronen die hier zijn ontstaan zie soms later in je leven weer terug, bijvoorbeeld in je werk of in de relatie met andere mensen.

Binnen het Systemen Coaching maken gebruik van zogenaamde 'opstellingen'. Dit is een ruimtelijke weergave van een (familie)systeem. Een opstelling kan worden gedaan samen met andere deelnemers, maar het is ook mogelijk om een opstelling te maken met objecten die in een ruimte worden geplaatst. Door de opgestelde objecten in te delen, te verplaatsen, te ervaren en samen te bespreken, kan dit zeer verhelderend werken.

Doormiddel van een opstelling is het mogelijk je bewust te worden van (negatieve) patronen. Vaak is deze bewustwording zeer verhelderend en vallen puzzelstukjes op hun plaats. Op het moment dat we ons ergens van bewust worden, kunnen we er mee aan de slag.

Het is mogelijk om zeer uiteenlopende thema's op te stellen, zoals familie of gezin. Maar ook persoonlijke of zakelijke relaties, vraagstukken of lichamelijke klachten. Graag hoor ik van jou waar je meer inzicht in zou willen krijgen.

 

 

Contact

Homeopathie Praktijk Ordelman - Arnhem
Klarendalseweg 362
6822 GS Arnhem
maps.google.nl
Homeopathie Praktijk Ordelman - Zutphen
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
maps.google.nl

Telefoon & E-mail

Telefonisch bereikbaar
ma t/m don van 9:00 tot 17:00 uur
vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur

026 446 43 38

info@praktijkordelman.nl

Privacy verklaring

Hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen in onze privacyverklaring

Behandelovereenkomst

Hier kunt u onze behandelovereenkomst downloaden: behandelovereenkomst