Praktische Informatie

Hieronder kunt u informatie vinden  over Praktijk Ordelman. De praktijk is gevestigd op twee locaties:

Arnhem 

Locatie Arnhem is gevestigd aan de Klarendalseweg 362 in Arnhem Noord. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeer gelegenheid in de directe omgeving. De praktijk Arnhem is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Zowel station Velperpoort als bushalte Hoflaan zijn op loopafstand van de praktijk.

Zutphen 

Locatie Zutphen is gevestigd aan de Waterstraat 5 (DOCK) in het centrum van Zutphen. De praktijk is goed bereikbaar er is voldoende betaalde parkeer gelegenheden in de directe omgeving. De praktijk Zutphen is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken en is op 15 minuten loopafstand vanaf het station.

Afspraak maken

voor het maken van afspraken kunt u bellen met 026 446 43 38.
I.v.m. met werkzaamheden in de praktijk ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden, in dat geval kunt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in spreken of via e-mail info@praktijkordelman.nl uw gegevens achterlaten, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Vermeld wel even uw telefoonnummer zodat ik u kan terug bellen.

U kunt een gemaakte afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen. Annuleert u de afspraak op een kortere termijn dan worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Tarieven

Homeopathie valt onder alternatieve behandelingen en wordt meestal vergoed vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Om deze reden hebben de kosten van het consult geen invloed op uw eigen bijdrage.

Is het lastig om naar de praktijk te komen. Het consult kan ook bij u aan huis, telefonisch of via videoconsult plaats vinden.

Eerste consult (ca. 1,5 uur) € 100,00
Vervolg consult (ca. 45 min.) € 80,00
Telefonisch consult (ca. 15 min.) € 40,00
Herhaal recept € 16,00
Huisbezoek  gerekend vanaf Arnhem of Zutphen.  € 0,20 per kilometer

Tarieven behandeling kinderen t/m 12 jaar

Eerste consult (ca. 1 uur) € 80,00
Vervolg consult (ca. 30 min.) € 60,00


Behandeling en werkwijze

Voor de eerste afspraak, de intake, trek ik ongeveer 1,5 uur uit om uw klacht en de oorsprong ervan te onderzoeken. Na het intake consult wordt deze uitgewerkt om zo het best passende middel voor u te vinden. 

Tijdens de intake maken we een afspraak voor een vervolgconsult, meestal na 4 weken. Tijdens het vervolgconsult bespreken we de uitwerking van het gegeven middel en gaan we in gesprek hoe u nu de klachten en uw gezondheid ervaart . Dit kan aanleiding zijn de behandeling bij te stellen. U zult merken dat na verloop van tijd de periode tussen de vervolgconsulten steeds groter wordt. Heeft u tussentijds vragen over het middel of de behandeling, kunt u even contact met me opnemen.

Vergoeding Verzekeraars

De meeste zorgverzekeringen vergoeden via de aanvullende verzekering een deel van de kosten, afhankelijk van uw polis. Vraag uw zorgverzekeraar voor de declaratie voorwaarden. In de meeste gevallen wordt een homeopatisch consult vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De kosten hebben om die reden dan ook geen invloed op de verplichte eigen risico.

Wilt u weten of uw verzekeraar de kosten vergoed dan kunt dit nakijken op de website van de NWP-natuurgeneeskunde: overzicht verzekeraars (NWP-natuurgeneeskunde.nl) 

Contact

Homeopathie Praktijk Ordelman - Arnhem
Klarendalseweg 362
6822 GS Arnhem
maps.google.nl
Homeopathie Praktijk Ordelman - Zutphen
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
maps.google.nl

Telefoon & E-mail

Telefonisch bereikbaar
ma t/m don van 9:00 tot 17:00 uur
vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur

026 446 43 38

info@praktijkordelman.nl

Privacy verklaring

Hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen in onze privacyverklaring

Behandelovereenkomst

Hier kunt u onze behandelovereenkomst downloaden: behandelovereenkomst