Homeopathie Praktijk Ordelman organiseert
foto: Annemarie Smit, ishetnogver.nl

Wanneer (levens)vragen, problemen of klachten je bezig houden maar je het idee hebt dat je niet verder komt, kan een opstelling uitkomst bieden en inzicht geven. Opstellingen worden toegepast als methode om bewust te worden van datgene waarin je vast loopt en de plek die jij daarbij inneemt in een systeem. Dit kan zijn binnen je familie, in je werk, binnen een relatie of in jezelf.

Een opstelling heeft tot doel de verborgen dynamieken en belemmeringen binnen het systeem zichtbaar te maken, zodat jij je daarvan bewust kan worden en de energie weer gaat stromen. Door het letterlijk aankijken van het probleem en de bewustwording van de dynamieken komen nieuwe inzichten waarmee nieuwe wegen zich ontvouwen het probleem wordt losgelaten.

Een opstelling helpt om het grote plaatje en de context te zien. Door het geheel te zien en de dynamiek die voor jou verborgen was, krijg je inzicht in de boodschap van je probleem en wat het jou te vertellen heeft.

Praktische informatie en aanmelden, klik hier

Hoe werkt het?

Het probleem of de klacht in jouw systeem wordt in beeld gebracht met representanten. De representanten zijn (voor jou onbekende) mensen die resoneren met delen van het systeem. Hen wordt gevraagd een plek in de ruimte in te nemen en te voelen waar zij horen ten opzichte van elkaar.

De representanten nemen zonder enige kennis van het probleem of de klacht, op een gevoelslaag waar hoe hun deel van het systeem zich voelt. Zo wordt zichtbaar wat er speelt. Door de dynamiek die ontstaat te herkennen en erkennen is het mogelijk de representanten en de delen uit het systeem die zij vertegenwoordigen opnieuw met elkaar de verbinden waardoor de energie weer kan stromen en heling van het systeem plaatsvindt.

Wat kun je opstellen?

Eigenlijk alles waar je inzicht in wilt krijgen; klachten van fysieke of psychische aard, gedragingen, conflicten, dilemma’s, relatie- of werkproblemen. 

Begeleiding

Wij, Scarlett en Martine, begeleiden opstellingen en zijn al jaren collega’s. Vanuit de klassieke homeopathie en het energetische werk zijn wij ook aan elkaar verbonden in een intervisiegroep. In ons plezier in het systemische werk, bundelen wij onze energie om samen verschillende opstellingsdagen te organiseren en te begeleiden.

Scarlett van Pelt

Scarlett van PeltMijn start als begeleider van mensen op hun levenspad begon in de homeopathie en in het energetisch werken. Daarnaast heb ik al 17 jaar ervaring met systeemopstellingen, eerst als inbrenger en representant vervolgens als begeleider na 2 afgeronde opleidingen bij het Hellinger Instituut in Groningen. Mijn visie gaat over bezinning en bezieling van een ieders levenspad; namelijk het transformeren van moeilijke gebeurtenissen uit jouw leven naar ‘kadootjes’. Alle kantelpunten nieuw beschouwen en beleven vanuit andere perspectieven en zo te komen tot heling van jouw eigen essentie. Het leven weer met plezier en nieuwsgierigheid omarmen.

Martine Ordelman

Scarlett van PeltBinnen mijn praktijk maak ik gebruik van homeopathie en systemisch coaching van mensen. Wat mij aanspreekt in het opstellingen werk, is de manier waarop we inzichten verkrijgen en daarmee ons bewustzijn vergroten. Het is een prachtige manier om begrip met betrekking tot onszelf de systemen waarin we leven te vergroten. Op deze manier de wereld in- en om ons heen ontdekken en te verwonderen over allerlei processen, vind ik geweldig. Het heeft me zoveel meer compassie gebracht voor mezelf, mijn medemensen en de wereld om me heen. Bij het begeleiden van opstellingen vind ik het elke keer weer bijzonder te zien wat zich ontvouwt en het duidelijk zichtbaar wordt. Hoe vast we ook zitten, er komt inzicht en beweging waardoor er een heling kan ontstaan, en we weer verder kunnen. 

 

Praktische informatie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op over de gewenste datum en of u wilt deelnemen als representant of een individuele vraag wilt inbrengen.

- Scarlett van Pelt: 06 153 099 93 | focus.homeopathie@gmail.com
- Martine Ordelman: 06 225 108 74 | info@praktijkordelman.nl

Waar

Therapeutisch Centrum de Aquamarijn
Onder de Linden 21-9 (2e verdieping)
6822 KG Arnhem | route via Google Maps

Wanneer

U kunt deelnemen op de volgende dagen

- 4 mei 2024 van 10.00 tot 16.00
- 15 juni 2024 van 10.00 tot 16.00

Na de zomer volgen meer data

Kosten

De kosten per dag

- Individuele vraag inbrengen: 150 euro per dag
- Representeren: 45 euro per dag

Vooraf aan de opstelling dag te voldoen met betaalverzoek of contant.

Er is koffie, thee en water. Lekkers tussendoor in de vorm van fruit, koekjes en krentenbollen wordt verzorgd. Mocht je anders willen, dan kun je dit zelf meenemen.

Contact

Homeopathie Praktijk Ordelman - Arnhem
Klarendalseweg 362
6822 GS Arnhem
maps.google.nl
Homeopathie Praktijk Ordelman - Zutphen
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
maps.google.nl

Telefoon & E-mail

Telefonisch bereikbaar
van dinsdag t/m vrijdag
van 9:00 tot 18:00 uur

026 446 43 38

info@praktijkordelman.nl