Bosmeester

Lachesis Muta

Bosmeester - Lachesis Muta

In de volksmond ook wel Bosmeester genoemd. Lachesis valt onder de familie van de adders (Viperidae) en onder de subfamilie Crotalinae.  Deze subfamilie is nauw verwant aan de ratelslangfamilie maar ze missen het ratelorgaan aan hun staart. Lachesis tapt met zijn staart op de grond om bij dreiging te waarschuwen.

Lachesis kan 4-6 meter lang worden en behoort met deze lengte tot de langste slangen uit deze familie. Het zijn schuwe slangen die in de oerwouden van Midden- en Zuid Amerika leven. Je zult deze slang niet gauw aantreffen in dichtbevolkte gebieden.

 Het gif van de Lachesis is hemotoxisch, dit houdt in dat het gif het bloed aantast met als gevolg bloedingen en orgaanschade. Dit zal voor gewervelde dieren veelal de dood betekenen. In de Griekse mythologie heeft één van de drie schrikgodinnen de naam 'Lachesis', zij bepaald hoelang men te leven heeft.

Thema

Moeite om de enorme energie te beheersen, dit is meestal een emotionele energie. Vaak klachten of problemen rondom de menstruatie of overgang, bij beperkingen fysiek/ emotioneel, keelgebied, ademhaling.

Contact

Homeopathie Praktijk Ordelman - Arnhem
Klarendalseweg 362
6822 GS Arnhem
maps.google.nl
Homeopathie Praktijk Ordelman - Zutphen
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
maps.google.nl

Telefoon & E-mail

Telefonisch bereikbaar
ma t/m don van 9:00 tot 17:00 uur
vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur

026 446 43 38

info@praktijkordelman.nl

Privacy verklaring

Hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen in onze privacyverklaring

Behandelovereenkomst

Hier kunt u onze behandelovereenkomst downloaden: behandelovereenkomst